Paul Helwig videograaf trouwfilms

Een gedreven, professionele videograaf

Ja, dit ben ik. Paul Helwig. Ik sta te popelen om jullie bruiloft vast te leggen als een onvergetelijke trouwfilm. Dit doe ik met ongekende passie voor het videovak. Videograaf ben ik sinds 2006. Begonnen bij United Photo’s in Haarlem. Heel veel geleerd en nooit meer gestopt.

Inmiddels creëer ik al ruim 14 jaar onvergetelijke trouwfilms. Ik film jullie bruiloft met de crème de la crème onder de cinema camera’s: de DJI Ronin 4. Nooit meer schokkerige beelden met deze Gimball cinema camera. Met mijn drone maak ik dynamische shots die jullie trouwfilm helemaal af maakt. Kortom: alles voor de perfecte trouwfilm.

Enthousiast geworden? Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek om jullie wensen door te nemen. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Contact

Hoe ga ik te werk?

Jullie mooiste dag moet perfect worden vastgelegd. Om jullie verwachtingen te overtreffen, vind ik het fijn om jullie wensen tot in detail door te nemen. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie kijken of het klikt en kunnen we samen de bruiloft en trouwfilm bespreken. Zo weet ik op de grote dag precies wat jullie wensen zijn en hoeven jullie je nergens druk om te maken. Nou ja…wel ”JA” zeggen natuurlijk.

Kennismaking

Hier leren we elkaar kennen en kan ik jullie wensen inventariseren

Jullie beslissen

Ik stuur de offerte en jullie kunnen er rustig over nadenken. Geen haast

Bruiloft filmen

Super! Ik mag jullie bruiloft filmen. Ik zorg dat alles perfect wordt vastgelegd

Montage

Terwijl jullie genieten van de huwelijksreis, begin ik met de montage

Feedback verwerken

Na het zien van de 1e versie, kan ik eventueel nog dingen aanpassen

Celebrate!

Jullie film is klaar! Ik stuur deze op in een luxe linnen geschenkbox