Algemene voorwaarden

Deze website is eigendom van Paul Helwig Trouwfilms en wordt beheerd door Paul Helwig. Door gebruik te maken van de diensten die deze website aanbiedt, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van deze website en op elke dienst die via deze website wordt afgesloten.
 2. Door een bestelling te plaatsen bij Paul Helwig Trouwfilms, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Paul Helwig Trouwfilms
 3. Paul Helwig Trouwfilms behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment te wijzigen zonder verdere kennisgeving.
 4. Paul Helwig Trouwfilms werkt altijd met een aanbetaling van 25% van het volledige bedrag van de trouwfilm. Deze aanbetalingsfactuur wordt na bevestiging van de opdracht per e-mail verstuurd aan het bruidspaar. De resterende 75% dient altijd voordat de bruiloft plaatsvindt betaald te worden. Of anders in overleg met het bruidspaar.
 5. Paul Helwig Trouwfilms behoudt zich het recht voor om reserveringen voor een trouwfilm te weigeren of te annuleren.
 6. Persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zoals de gegevens die nodig zijn bij het invullen van het contact formulier, zullen met zorg worden opgeslagen en alleen worden gebruikt voor het opnemen van persoonlijk contact.
 7. Trouwclips die ik maak mag en kan ik gebruiken voor promotie op social media of op deze website. Mocht je dat liever niet willen dan hoor ik dat graag en zal ik de beelden niet publiceren. Ik zal hier niet expliciet om vragen.
 8. Het is niet toegestaan om mijn video’s na aflevering nog eens zelf te bewerken met een kleurfilter of iets dergelijks.
 9. Wanneer je mijn video’s gebruikt, vermeld dat altijd mijn naam of tag Paul_Helwig_Trouwfilms in de post
 10. De ruwe beelden die ik schiet tijdens een bruiloft worden 1 jaar bewaard. Hierna zal ik de beelden verwijderen. Hier maak ik geen melding van richting het bruidspaar. De trouwclip en de edit van de speeches blijven wel voor altijd bewaard. 
 11. Mocht Paul Helwig onverwacht ziek worden en hierdoor niet in staat zijn de bruiloft te filmen, zal er door beide partijen gezocht worden naar een vervangende videograaf. De resterende 75% zal niet te hoeven worden voldaan.
 12. Paul Helwig Trouwfilms is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de informatie hierop.
 13. De auteursrechten van de inhoud van deze website berusten bij Paul Helwig Trouwfilms. Het is niet toegestaan om de inhoud zonder toestemming te reproduceren, te gebruiken of te verspreiden.