Trouwfilm met een verhaal

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Hoe leuk is het, om die prachtige dag keer op keer te beleven? Met een trouwfilm zit je weer helemaal in die onbeschrijfelijke sfeer van jullie dag. Bewegend beeld, geluid, die ene blik, die lach en het JA-woord. Alles haarscherp vastgelegd door een echte professional. Ik sta te popelen om jullie bijzondere dag voor eeuwig vast te leggen.

DRONE beelden

Wil je een Trouwfilm die er echt helemaal uitspringt? Voeg dan unieke professionele DRONE beelden toe. Door deze extra dynamiek, spat jullie film van het scherm. Ik vlieg inmiddels al 7 jaar met verschillende drones en beschik over alle officiële licenties om te mogen vliegen. Deze unieke luchtopnames maken jullie film helemaal af! Ik kan alleen vliegen als het weer en de locatie het toe laat. Vraag naar de mogelijkheden.

Nagenieten! 

Ik maak géén gebruik van standaard formats, daar geloof ik niet in. Ieder bruidspaar is uniek, iedere bruiloft is bijzonder. Jullie Trouwfilm is dat dus ook. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke Trouwfilms dus vraag ik jullie zelf de muziek uit te kiezen voor jullie film. Het resultaat: een prachtige persoonlijke clip die helemaal past bij de sfeer van jullie dag.

Ik in actie met de DJI Ronin 4D en een hele toffe bruid!

Hoe lang duurt een Trouwfilm?

Vergeet de tijd dat je uren moest kijken naar de Trouwfilm van je ouders. Daar zit niemand op te wachten. Mijn Trouwfilms pakken, hebben vaart en kijken lekker weg. De Trouwclips die ik maak duren ongeveer 7 minuten inclusief het Ja-woord. Kiezen jullie voor een ‘Extended film? Dan krijgen jullie naast de clip ook een film van ongeveer 20 minuten. Willen jullie bijvoorbeeld de ceremonie nog eens op je gemak terug zien? Geen probleem, die kan ik er altijd los bij doen.

 

Ervaren videograaf

Videograaf ben ik al sinds 2006. Inmiddels film ik al ruim 9 jaar bruiloften. Mijn werk kenmerkt zich door emotie en passie. Dat is waar het om gaat bij een bruiloft. Omdat ik geen toeschouwer maar juist een deelnemer ben, sta ik er middenin en kan ik de emotie en de sfeer haarfijn vastleggen. Tot in elk detail, zonder daarbij hinderlijk aanwezig te zijn. Een Trouwfilm maken die jullie verwachtingen overtreft. Dát is mijn passie!
Meer informatie 

 

Vrijblijvende kennismaking

Voor beide partijen is het prettig om elkaar al eens gezien te hebben voor de grote dag. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Voorhout. Geheel vrijblijvend uiteraard. Zo kunnen we het samen over jullie trouwfilm hebben. Welke elementen vinden jullie belangrijk in de film en hoe zal de dag verlopen. Klikt het, dan gaan we door. Zo niet, dan hebben jullie in elk geval lekkere koffie gehad.

Trouwfilm FAQ

Als jullie een Trouwfilm willen laten maken, kan ik me voorstellen dat dat vragen oproept. Ik heb in de afgelopen jaren veel bruidsparen mogen filmen en de meeste veelgestelde vragen gebundeld in een handig overzicht.
Ga naar veelgestelde vragen

Trouwfilm door Paul Helwig. Professioneel, persoonlijk en betaalbaar. Nu met unieke drone beelden!
Trouwfilm door Paul Helwig. Professioneel, persoonlijk en betaalbaar. Nu met unieke drone beelden!