Trouwfilm om van te dromen

Jullie willen toch ook optimaal nagenieten van jullie bruiloft? Een Trouwfilm is dé manier om alles heerlijk na te beleven. Op je tv, mobiel of tablet. Een Trouwfilm gemaakt door Paul Helwig staat voor persoonlijkheid en kwaliteit. Alle emoties en details haarscherp vastgelegd. Een dag om nooit te vergeten, een herinnering voor het leven.

Vraag offerte aan

Nagenieten! Keer op keer

Ik maak géén gebruik van standaard formats, daar geloof ik niet in. Ieder bruidspaar is uniek, iedere bruiloft is bijzonder. Jullie Trouwfilm is dat dus ook. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke Trouwfilms dus vraag ik jullie zelf de muziek uit te kiezen voor jullie film. Het resultaat: een prachtige persoonlijke film en clip die helemaal passen bij de sfeer van jullie dag.

Neem contact op

DRONE beelden

Wil je een Trouwfilm die er echt helemaal uitspringt? Voeg dan unieke professionele DRONE beelden toe. Door deze extra dynamiek, spat jullie film van het scherm. Ik vlieg inmiddels al 4 jaar verschillende drones. Deze unieke luchtopnames maken jullie film helemaal af! Ik kan alleen vliegen als het weer en de locatie het toe laat. Vraag naar de mogelijkheden.

Betaalbare Trouwfilm

Omdat ik alleen werk, blijven de kosten vaak binnen budget. Ook werk ik met verschillende pakketten. Je weet zo precies waar je aan toe bent. Helder en transparant. Voor ieder budget een passend pakket. Wijkt jullie bruiloft af van de pakketten of willen jullie het nét even anders? Geen probleem. Stuur me een mailtje met jullie wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Hoe lang duurt een Trouwfilm?

Vergeet de tijd dat je uren moest kijken naar de Trouwfilm van je ouders. Daar zit niemand op te wachten. Mijn Trouwfilms pakken, hebben vaart en kijken lekker weg. De Trouwclips die ik maak duren ongeveer 5 minuten inclusief het Ja-woord. Kiezen jullie voor het ‘Compleet’ pakket? Dan krijgen jullie naast de clip ook een film van ongeveer 15 minuten. Willen jullie bijvoorbeeld de ceremonie nog eens op je gemak terug zien? Geen probleem, die kan ik er altijd los bij doen.

 

Ervaren videograaf

Videograaf ben ik al sinds 2006. Inmiddels film ik al ruim 7 jaar bruiloften. Mijn werk kenmerkt zich door emotie en passie. Dat is waar het om gaat bij een bruiloft. Omdat ik geen toeschouwer maar juist een deelnemer ben, sta ik er middenin en kan ik de emotie en de sfeer haarfijn vastleggen. Tot in elk detail, zonder daarbij hinderlijk aanwezig te zijn. Een Trouwfilm maken die jullie verwachtingen overtreft. Dát is mijn passie!
Meer informatie 

 

Vrijblijvende kennismaking

Voor beide partijen is het prettig om elkaar al eens gezien te hebben voor de grote dag. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Voorhout. Geheel vrijblijvend uiteraard. Zo kunnen we het samen over jullie trouwfilm hebben. Welke elementen vinden jullie belangrijk in de film en hoe zal de dag verlopen. Klikt het, dan gaan we door. Zo niet, dan hebben jullie in elk geval lekkere koffie gehad.

Trouwfilm FAQ

Als jullie een Trouwfilm willen laten maken, kan ik me voorstellen dat dat vragen oproept. Ik heb in de afgelopen jaren veel bruidsparen mogen filmen en de meeste veelgestelde vragen gebundeld in een handig overzicht.
Ga naar veelgestelde vragen

Trouwfilm door Paul Helwig. Professioneel, persoonlijk en betaalbaar. Nu met unieke drone beelden!
Trouwfilm door Paul Helwig. Professioneel, persoonlijk en betaalbaar. Nu met unieke drone beelden!