Trouwfilm

Een moderne premium Cinematic trouwfilm in 4K met die spectaculaire drone beelden die jullie zo graag willen. Ze zitten standaard in ieder pakket en altijd gemonteerd op jullie muziek ♥

Cinematic trouwfilm

Ik vertel jullie verhaal in een moderne, dynamische en cinematic trouwfilm van premium kwaliteit. Met ruim 14 jaar ervaring, rust en passie voelen jullie je bij mij op je gemak. En dat zie je terug in de film. Professioneel en persoonlijk. Prachtige premium cinematic beelden om jullie mooiste dag keer op keer te beleven mét unieke drone beelden.

Mijn kenmerken
✓ Dynamische moderne cinematic stijl
✓ Premium 4K kwaliteit (DJI Ronin 4D Cinema Camera)
✓ Officieel gecertificeerde drone piloot
✓ Opties voor extended film, speeches en ceremonie
✓ Altijd een persoonlijke kennismaking

Trouwfilm met drone beelden

Maar wat is nu eigenlijk een ‘cinematic’ clip? In mijn optiek is het een trouwfilm waarbij alle shots zorgvuldig zijn geschoten en bewerkt. Vervolgens pas ik unieke color grading toe waardoor jullie trouwfilm die filmische look krijgt. In het ‘inkleuren’ van de shots investeer ik extreem veel tijd omdat dit de kwaliteit enorm te goede komt en dat zie je terug in de trouwfilm. Voeg daar dynamische drone shots aan toe en je krijgt een trouwfilm die je voor altijd bij blijft.

Drone altijd inbegrepen
Sinds kort zitten er in alle pakketten standaard drone shots omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de trouwfilm spannender, mooier en filmischer maakt. Zie hier wat drone shots doen in een trouwfilm. Ik heb alle licenties om te mogen vliegen dus jullie hoeven je nergens zorgen om te maken.

Professioneel geluid

Geluid is ontzettend belangrijk in een trouwfilm en zorgt dat de emotie overkomt en je in het verhaal gezogen wordt. Denk aan jullie ja-woord, de geloftes of de speeches. Maar ook de zogenaamde ‘set noise’. Geluiden van vogels, wind, publiek wat applaudisseert. Ik vind geluid enorm belangrijk en daarom werk ik met draadloze dasspeld microfoons, richtmicrofoons en geluidsrecorders om alle sfeer van jullie dag goed over te brengen.

Geen standaard formats
Ik maak géén gebruik van standaard formats, daar geloof ik niet in. Ieder bruidspaar is uniek, iedere bruiloft is bijzonder. Jullie trouwfilm is dat dus ook. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke trouwfilms dus vraag ik jullie zelf de muziek uit te kiezen voor jullie film. Het resultaat: een prachtige persoonlijke trouwfilm die helemaal past bij de sfeer van jullie dag.

Kijk je trouwfilm overal

Jullie krijgen de trouwfilm digitaal aangeleverd. Zowel op een aparte pagina op deze website, als op Vimeo pro. Het voordeel hiervan is, is dat je altijd en overal bij je trouwfilm kunt en deze heel makkelijk kunt delen met vrienden en familie. Daarnaast ontvangen jullie de bestanden altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit via wetransfer.


Hoe lang duurt een trouwfilm?
Vergeet de tijd dat je uren moest kijken naar de trouwfilm van je ouders. Daar zit niemand op te wachten. Mijn trouwfilms pakken, hebben vaart en kijken lekker weg. De trouwclips die ik maak duren ongeveer 7 minuten. Kiezen jullie voor een ‘Extended film? Dan krijgen jullie naast de clip ook een film van ongeveer 20 minuten. Willen jullie bijvoorbeeld de ceremonie in geheel terug zien? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. Het antwoord op nog meer vragen vind je bij de veel gestelde vragen.

Ik hoor graag alles over jullie bruiloft!

Leave this field blank

Actie foto’s 😀

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Zie hier enkele actie foto’s.

Reviews van bruidsparen

Paul Helwig Trouwfilms soort een 9,9 uit maar liefst 50 reviews op The Perfect Wedding en 10 reviews op Google. Wat bruidsparen het meest aan mij waarderen:

– Persoonlijk contact wordt als zeer prettig ervaren
– De kwaliteit van de trouwfilm overtreft de verwachtingen
– De flexibiliteit is geweldig. Alle wensen zijn mogelijk

Lees alle 50 reviews

Wij zijn fan van Paul! Hij maakte onze fantastische trouwclip. On top of that nam hij ook alle speeches en onze openingsdans op en hebben we die apart. Naast supervriendelijk, flexibel en meedenkend is het een vakman met prachtige apparatuur. Op zoek naar een videograaf, zoek niet verder! Paul is your man.

Marije Reniers

Paul is een gedreven en gepassioneerde videograaf. Met z’n humor en luchtigheid wordt het op geen enkel moment ongemakkelijk. Ook weet hij zich bijna onzichtbaar tussen de gasten te bewegen en alle mooie momenten vast te leggen, met oog voor de details. Bedankt voor de prachtige levendige herinnering!

Joris Staal

Paul Helwig Trouwfilms 9.9 uit 50 ervaringen

Prijzen 2024/2025

Staan jullie wensen er niet tussen? Neem dan contact op voor een offerte voor jullie trouwfilm.

Wine

2590 ,-

8 uur videografie
Cinematic clip (5-7 min)
Aparte edit van speeches
Vrije muziek keuze
Unieke drone beelden
Digitaal aangeleverd in 4K
Inclusief reiskosten en BTW

Champagne

2790 ,-

10 uur videografie
Cinematic clip (5-7 min)
Aparte edit van speeches
Vrije muziek keuze
Unieke drone beelden
Digitaal aangeleverd in 4K
Inclusief reiskosten en BTW

Cocktail

2990 ,-

12 uur videografie
Cinematic clip (5-10 min)
Aparte edit van speeches
Vrije muziek keuze
Unieke drone beelden
Digitaal aangeleverd in 4K
Inclusief reiskosten en BTW

Extra opties

Extra uur filmen: € 100,-
Extended versie van 20 minuten € 790,-
Ceremonie in geheel gefilmd en apart geleverd: € 190,-

Neem contact op